📍 دکتر قالیباف تک‌تک وعده‌های خود در انتخابات سال ۹۸ را در یک رشته‌توییت بررسی کرد

📌 محمدباقر قالیباف: «از تعداد ۲۱ وعده‌ای که برای قانون‌گذاری دادم، ۱۹ وعده را به همراه نمایندگان به سرانجام رساندیم. بیایید با هم بررسی کنیم».

💬 برای دیدن کامل این رشته‌توییت و فیلم‌های آن به لینک زیر بروید:

https://x.com/mb_ghalibaf/status/1759479391774445569?s=2


بررسی وعده های دکتر قالیباف و انجام آن در مجلس {این گزارش کامل اقدامات به انجام رسیده است، وعده نیست.}سرنوشت 21 وعده
بررسی وعده های دکتر قالیباف و انجام آن در مجلس {این گزارش کامل اقدامات به انجام رسیده است، وعده نیست.}سرنوشت 21 وعده دکتر محمد باقر قالیباف

بررسی وعده های دکتر قالیباف و انجام آن ها در مجلس شورای اسلامی ؛ رشته توییت

دکتر محمد باقر قالیباف عزیز در صفحه توییتر خود یک سری متن و ویدیو درباره کارهای انجام شده و وعده های تحقیق یافته منتشر کردند… دکتر قالیباف نوشته است : «از تعداد ۲۱ وعده‌ای که برای قانون‌گذاری دادم، ۱۹ وعده را به همراه نمایندگان به سرانجام رساندیم. بیایید با هم بررسی کنیم».

دکتر قالیباف در بخش دیگری از متن کامل این رشته توییت در توییتر نوشته است : «از شما می‌خواهم وعده‌های انتخاباتی‌ام را با کارنامۀ قانون‌گذاری مجلس یازدهم منصفانه مقایسه کنید.» در بخش پایانی این رشته متن و ویدیو در صفحه رسمی دکتر قالیباف نوشته شده است : « این گزارش کامل اقدامات به انجام رسیده است، وعده نیست.»

متن کامل وعده های دکتر قالیباف و وعده های انجام شده + ویدیو کامل توضیح قوانین مجلس یازدهم

متن کامل و بدون تغییر نوشته های دکتر قالیباف درباره کارهای انجام شده مجلس و وعده های تحقق یافته ایشان به شرح زیر است که میخوانیم :

۱. همیشه معتقد بودم عیار افراد به کارنامهٔ آن‌هاست، نه به ادعاهایشان. به انجام رساندن یک پروژۀ عمرانی یا تصویب و اجرای یک قانون راهبردی از هزاران حرف و ادعا برتر و سخت‌تر است.
از شما می‌خواهم وعده‌های انتخاباتی‌ام را با کارنامۀ قانون‌گذاری مجلس یازدهم منصفانه مقایسه کنید.
#رشتو

۲. وعده‌هایم را دو جا به‌طور منسجم مطرح کردم. یکی در ویدئویی ۲۷دقیقه‌ای که قبل از انتخابات در بهمن ۹۸ در رسانه‌هایم منتشر کردم، و دیگری در اولین مصاحبۀ تلویزیونی در سِمت رئیس مجلس، در ۲۴ تیرماه ۱۳۹۹.

۳. از تعداد ۲۱ وعده‌ای که برای قانون‌گذاری دادم، ۱۹ وعده را به همراه نمایندگان به سرانجام رساندیم، و ۲ وعده را هنوز نتوانستم به طور کامل عملی کنم. بسم‌الله. بیایید با هم بررسی کنیم.

۴. اولین وعده اصلاح ساختار بودجه بود؛ اشکالات ساختار بودجه یکی از عوامل تورم است. بودجه را دومرحله‌ای و افزایش سقف بودجه را متوقف کردیم. مدیریت خزانه را یکپارچه و اعتباری کردیم و جلوی رسوب پول‌ها را گرفتیم. شرکت‌های دولتی را هم مجبور کردیم صورت‌های مالی‌شان را شفاف کنند.

دریافت | دریافت

۵.تنظیم بودجه را هوشمند کردیم. تا قبل از طراحی سامانۀ جدید در مجلس یازدهم، سازمان برنامه فایل سند بودجه را به مجلس می‌آورد، و مجلس پس از بررسی، اصلاحات فایل را به سازمان برمی‌گرداند. الان ارتباط بین احکام بودجه و جداول آن معنادار شده وبه‌صورت برخط بر هزینه کرد بودجه نظارت داریم

دریافت | دریافت

۶. دکتر محمدباقر قالیباف : بانک مرکزی با قانون ۵۰ سال پیش کار می‌کرد. بعد از ۵۰ سال، این قانون را اصلاح کردیم. به بانک مرکزی اختیار عمل دادیم تا با بانک‌ها و مؤسسات ناتراز مقتدرانه برخورد کند. در قانون بانک‌ مرکزی و احکام مرتبط آن در برنامۀ هفتم نیز ابزارهای نظارتی بانک مرکزی را مفصل گسترش دادیم.

دریافت | دریافت

۷. دکتر محمدباقر قالیباف : تسهیلات بانکی مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده بود. سود مرکب نفس تولیدکنندگان را گرفته بود. در برنامۀ هفتم، سود مرکب را ممنوع کردیم.

دریافت | دریافت

۸. دکتر محمدباقر قالیباف : نظام مالیاتی به نوسازی نیاز داشت. کارمندها و کارگرها مالیات می‌دادند، دلالان نه. اکنون، با هوشمندسازی، از دانه‌درشت‌ها مالیات سنگین گرفته می‌شود و در مقابل، مردم عادی را معاف کردیم. هم معافیت‌ها بیشتر شد، هم درآمد مالیاتی دولت. این یعنی مالیات هدفمند.

دریافت | دریافت

۹. دکتر محمدباقر قالیباف : می‌دانستیم که دلالان دارند به کشور ضربه می‌زنند و هیچ مالیاتی نمی‌دهند. روشن بود که این ظلم به مردم است. لذا طرح مالیات بر عایدی سرمایه را تصویب کردیم که جزو یکی از مترقی‌ترین قوانین کشور است.

دیافت | دریافت

۱۰. دکتر محمدباقر قالیباف : کم‌اظهاری صادرات و بیش‌اظهاری واردات باعث شده بود ارز کشور قاچاق شود و خروج سرمایه شکل بگیرد. قانون قدیمی پاسخگوی نیاز مبارزه با این مشکل نبود. قانون مبارزه با قاچاق ارز را اصلاح کردیم.

دریافت | دریافت

۱۱. دکتر محمدباقر قالیباف : از یک طرف، می‌خواستیم جلوی رشد نقدینگی را بگیریم و از طرف دیگر، نمی‌خواستیم تولید آسیب ببیند. پس نیاز به طرحی بود که ابزارهای تأمین مالی تولید گسترش پیدا کند و تقویت شود. طرح تأمین مالی تولید و جهش تولید دانش‌بنیان را تصویب کردیم.

دریافت | دریافت

۱۲. دکتر محمدباقر قالیباف : در عصر تکنولوژی زندگی می‌کنیم. پیشران بسیاری از اقتصادهای پیشرفته شرکت‌های دانش‌بنیان آن کشورها هستند. تا پیش از قانون جهش تولید دانش‌بنیان، قانون درخوری برای حمایت از این مجموعه‌ها وجود نداشت. در همان سال اول تصویب، رهبر انقلاب به جهش بازدهی این شرکت‌ها دستمریزاد گفتند.

دریافت | دریافت

۱۳. دکتر محمدباقر قالیباف : قبلاً اگر می‌خواستید برای کسب‌وکاری مجوز بگیرید، دو راه بیشتر وجود نداشت: یا باید پارتی می‌داشتید، یا باید کفش آهنین می‌پوشیدید و سال‌ها پله‌های ادارات را بالاوپایین می‌رفتید. به جنگ انحصار رفتیم. مجلس صدور مجوزها را هم برخط کرد، هم صدور آن‌ها را محدود کرد به ۳ روز تا ۳ ماه.

دریافت | دریافت

۱۴. دکتر محمدباقر قالیباف : به مجلس که آمدیم، حدوداً هیچ قانونی دربارۀ مشکلات کوتاه‌مدت و بلندمدت مسکن در کار نبود ولی مردم از ما انتظار تصمیم‌گیری داشتند.
سه قانون تصویب کردیم: قانون جهش تولید مسکن، قانون مالیات بر خانه‌های خالی برای جلوگیری از احتکار مسکن، و طرح ساماندهی اجاره‌بها برای اجارۀ مسکن.

دریافت | دریافت

۱۵. دکتر قالیباف : مشکل دیگر مسکن حاشیه‌نشینی بود. می‌شد کسی ۳۰ سال در خانه‌ای بدون سند در حاشیۀ شهر زندگی کند. این بندگان خدا هم بلاتکلیف مانده بودند، هم مجوزی برای نوسازی نداشتند. به داد بافت فرسوده رسیدیم. حالا زمینۀ قانونی حل مشکل فراهم شده و به اجرای برنامه‌ریزی‌شدۀ دولت نیاز دارد.

دریافت | دریافت

۱۶. دکتر قالیباف : اقشار ضعیف برای مجلس یازدهم در صدر اهمیت‌اند. حقوق سربازان را ۱۲برابر کردیم، ۶میلیون نفر را به‌رایگان بیمه کردیم، کالابرگ الکترونیک را تصویب کردیم، رتبه‌بندی معلمان را به سرانجام رساندیم، حقوق بازنشستگان را متناسب‌سازی کردیم، کشاورزان را وارد فرایند قیمت‌گذاری گندم کردیم و…

دریافت | دریافت

۱۷. دکتر قالیباف : باور ما این بود که برای کارآمدساختن نظام بروکراسی باید تمرکززدایی کرد.
در تبصرۀ ۱۸ بودجۀ سنوات گذشته، بیش از ۱۵۰هزار میلیارد تومان را برای اشتغال استان‌ها، خارج از رویه‌های تخصیص بودجه، به خود استان‌ها سپردیم که تاثیرات مهمی بر اشتغال‌زایی در سطح محلی داشت.

دریافت | دریافت

۱۸. دکتر قالیباف : پس از احداث ۳۰۰کیلومتر ریل مترو در ۸ خط، افزایش واگن‌ها دغدغۀ شخصی‌ام شده بود. وقتی با این زیرساخت می‌شود ۷میلیون مسافر جابه‌جا کرد، نباید به ۲میلیون مسافر راضی شد. در بودجۀ سال‌های گذشته، حدود ۳۰ همت، به همراه ۴میلیارد دلار از تسهیلات خارجی، را به توسعۀ مترو اختصاص دادیم.

دریافت | دریافت

۱۹. دکتر قالیباف : برای فسادستیزی ۴ وعده دادم:
۱. شفافیت، ۲. مدیریت تعارض منافع، ۳. حمایت از سوت‌زنی، ۴. مبارزه با انحصار.
⚠️همه‌شان، دقت کنید! همه‌شان تصویب شدند. تصویب‌نشدن شفافیت یک دروغ بزرگ است. هم در مجلس تصویب شد، و هم پیش از تعیین‌تکلیف آن در مجمع تشخیص مصلحت، داوطلبانه در حال اجراست.

دریافت | دریافت

۲۰. دکتر قالیباف : تاکنون فرصت نشده برای دو وعده قانونی تصویب کنیم. یکی آنکه گفته بودم هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان را تقویت می‌کنیم و دیگری آنکه برای تقویت جایگاه اقتصادی وزارت خارجه قانونی تصویب می‌کنیم. إن‌شاءالله آن‌ها را هم پیگیری خواهم کرد.

۲۱. دکتر قالیباف : البته این‌ها تمام مصوبات مجلس نبودند. خیلی از قانون‌های کلیدی جزو وعده‌ها نبود، اما طبق نقشهٔ راهی که داشتیم تصویبشان کردیم. مثل قانون ساماندهی صنعت خودرو، قانون جوانی جمعیت، قانون اقدام راهبردی، قانون مدیریت داده‌ها، قانون مالکیت صنعتی، قانون امنیت زنان، قانون امنیت غذایی

۲۲. دکتر قالیباف : البته این‌ها قانون‌ و ریل‌گذاری اجراست. برخی‌ به‌خوبی اجرا شده‌اند، اجرای برخی‌ زمان می‌خواهد و اجرای برخی دیگر همت بیشتری در دستگاه‌های اجرایی می‌طلبد. در مسیر اجرای این قوانین، به توصیۀ رهبر حکیم انقلاب، همدلانه کنار دولت می‌مانیم و هر کمکی از دستمان بربیاید، دریغ نمی‌کنیم.

۲۳. دکتر قالیباف : این گزارش کامل اقدامات به انجام رسیده است، وعده نیست.

پایان

برای پیگیری پاسخ به به شبهاتی که رسانه های ضدانقلاب مطرح کرده اند حتما کانال های رسمی دکتر محمد باقر قالیباف را دنبال کنید …


در ادامه بخوانید :‌ قوی ترین مجلس به ریاست دکتر محمدباقر قالیباف

🗳 وفای مجلس انقلابی به وعده ها – مجلس یازدهم با ریاست دکتر قالیباف به وعده های خود عمل کرد

📌 تحریریه | رهبر معظم انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی فرمودند: «من از اوّل تشکیل این مجلس، اعتقاد خودم و علاقه‌ی خودم به این مجلس را که از روی اطّلاع بود، عرض کردم، گفتم مجلس، مجلسِ انقلابی است. الان هم من بعد از سه سال همین را تکرار می‌کنم. […] برخی از این قوانینی که شما تصویب کرده‌اید، قوانین راهبردی است؛ یعنی قوانین موضعی و مقطعی نیست، یک قوانین راهبردی است برای کشور که واقعاً جای احترام و تمجید دارد؛ چه در زمینه‌های اقتصادی، چه در زمینه‌های غیر اقتصادی».

📌 تصویب قانون‌های راهبردی و مادر نیز ازجمله وعده‌های نمایندگان مجلس یازدهم بود. اینک، در تصویر بالا، فهرستی از وعده‌های نمایندگان مجلس را می‌بینید که با رأی موافق به طرح یا لایحۀ مرتبط با آن‌ها، به وعدۀ خود وفا کردند.

منبع : 📮 کانال رسمی اطلاع‌رسانی محمدباقر قالیباف


در ادامه مطلب دعوت می کنیم خبری که روزنامه صبح نو درباره رشته توییت دکتر قالیباف منتشر کرده است را بخوانیم :

قالیباف در صفحه مجازی شخصی‌اش به سرانجام رسیدن وعده‌های انتخاباتی خود در مجلس یازدهم را تبیین کرد

«عیار افراد به کارنامه آنهاست» این جمله مقدمه رئیس مجلس شورای اسلامی برای ارائه برنامه و بررسی کارنامه دوران ریاست خویش در مجلس بود که در روز گذشته در قالب یک رشته توئیت در صفحه شخصی محمدباقر قالیباف منتشر شد.

در شرایطی که در هفته گذشته به طور کل نهاد مجلس شورای اسلامی مورد هجمه مجازی و سایبری توسط تعدادی از طیف‌های معاند قرار گرفتند و قالیباف و برخی از نمایندگان مجلس هم از گزند این هجمه‌ها در امان نبودند، روز گذشته محمدباقر قالیباف لیستی از وعده‌های انتخاباتی که در سال 98 مطرح کرده بود و در طی چهار سال اخیر به آنها عمل کرده را منتشر کرد

و پاسخ همه هجمه‌ها را با ارائه کارنامه عملیاتی مجلس یازدهم داد. او در این‌باره نوشت: «همیشه معتقد بودم عیار افراد به کارنامه آن‌هاست، نه به ادعاهایشان. به انجام رساندن یک پروژه عمرانی یا تصویب و اجرای یک قانون راهبردی از هزاران حرف و ادعا برتر و سخت‌تر است. از شما می‌خواهم وعده‌های انتخاباتی‌ام را با کارنامه قانون‌گذاری مجلس یازدهم منصفانه مقایسه کنید.»

عمل به وعده‌ها

وعده‌هایی که قالیباف در صفحه شخصی خود به آنها اشاره کرد، در سال‌های اخیر به‌صورت منسجم، دو بار در رسانه‌ها مطرح شده‌اند. یک بار در قالب ویدئوی 27 دقیقه‌ای در سال 98 و بار دیگر در قالب اولین مصاحبه تلویزیونی در سمت رئیس مجلس، در ۲۴ تیرماه ۱۳۹۹ منتشر شدند.

طبق اذعان قالیباف، از تعداد 21 وعده انتخاباتی وی مجموعا 19 وعده به تحقق رسیده‌اند که در ادامه این گزارش سعی داریم این وعده ها را بررسی کنیم. اگر بخواهیم اولین وعده قالیباف را بررسی کنیم باید به وعده اصلاح ساختار بودجه اشاره کنیم. قالیباف در این باره نوشت: «اشکالات ساختار بودجه یکی از عوامل تورم است. بودجه را دومرحله‌ای و افزایش سقف بودجه را متوقف کردیم. مدیریت خزانه را یکپارچه و اعتباری کردیم و جلوی رسوب پول‌ها را گرفتیم. شرکت‌های دولتی را هم مجبور کردیم صورت‌های مالی‌شان را شفاف کنند.»

هوشمندسازی «تنظیم بودجه» راندمان بعدی بود که در چهار سال گذشته توسط پارلمانی‌ها انجام شد. پیش از طراحی سامانه جدید در مجلس یازدهم، سازمان برنامه فایل سند بودجه را به مجلس می‌آورد و مجلس پس از بررسی، اصلاحات فایل را به سازمان برمی‌گرداند.

اکنون ارتباط بین احکام بودجه و جداول آن معنادار شده و به‌صورت برخط بر هزینه‌کرد بودجه نظارت انجام می‌شود. یکی دیگر از این وعده‌ها، اصلاح قانون 50 ساله بانک مرکزی بود. بانک مرکزی که هنوز هم با قانون 50 سال پیش اداره می‌شد، اکنون قدرت عمل مقتدرانه دارد تا با بانک‌ها و مؤسسات ناتراز برخورد کند. در قانون بانک‌ مرکزی و احکام مرتبط با آن در برنامه هفتم نیز ابزارهای نظارتی بانک مرکزی مفصلا گسترش داده شده است.

مالیات به نفع مردم

چهارمین وعده که باز هم در قالب برنامه هفتم بدان پاسخ داده شده است، رسیدگی به تسهیلات بانکی بود. قالیباف در این‌باره نوشت: «تسهیلات بانکی مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده بود و سود مرکب نفس تولیدکنندگان را گرفته بود که در برنامه هفتم، سود مرکب را ممنوع کردیم.»

نوسازی نظام مالیاتی نکته دیگری است که در ابعاد مختلف در معادلات اقتصادی هم نمایان شده و برخی از کارشناسان هم نظام اقتصادی جدید را حرکتی مدیون بهسازی‌های مالیاتی می‌دانند.

در سال‌های گذشته قشر ضعیف جامعه یعنی کارمندها و کارگرها مالیات می‌دادند؛ اما هیچ مالیاتی متوجه معاملات دلالان نبود. اکنون با هوشمندسازی، از دانه‌درشت‌ها مالیات سنگین گرفته می‌شود و از طرفی با این اصلاح درآمد دولت هم بیشتر شده است. طرح مالیات بر عایدی سرمایه جزو یکی از مترقی‌ترین قوانین کشور است که به نفع مردم و در جهت تعادل اقتصادی تصویب شده است.

وعده بعدی که در مجلس یازدهم به تحقق پیوست، بهینه‌سازی قانون مبارزه با قاچاق ارز بود. کم‌اظهاری صادرات و بیش‌اظهاری واردات سبب قاچاق ارز از کشور می‌شد و از طرفی قانون قدیمی پاسخگوی نیاز مبارزه با این مشکل نبود. قانون مبارزه با قاچاق ارز در راستای مقابله با این ناترازی و جلوگیری از خروج ارز از کشور انجام شد.

حمایت از تولید به سبک دانش‌بنیان

رئیس مجلس شورای اسلامی هفتمین وعده خود که به تحقق رسیده را این‌گونه مطرح کرد: «از یک طرف، می‌خواستیم جلوی رشد نقدینگی را بگیریم و از طرف دیگر، نمی‌خواستیم تولید آسیب ببیند. پس نیاز به طرحی بود که ابزارهای تأمین مالی تولید گسترش پیدا کند و تقویت شود. طرح تأمین مالی تولید و جهش تولید دانش‌بنیان را تصویب کردیم.»

وعده بعدی اما مختص شرکت‌های دانش‌بنیان بود که تا پیش از تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان، قانون مناسبی در این حوزه نبود و برای حمایت از این حوزه‌ها در همان سال قانون به تصویب رسید.»

تسهیل صدور مجوزها از دستاوردهایی است که مجلس یازدهم می‌تواند همواره به تأثیرگذاری آن اشاره کند و اگر بخواهیم در خصوص این قانون بنویسیم، قانونی بود که انحصار در صدور مجوز ها را شکست و طول کسب این مجوزها به میانگین سه روز الی سه ماه رسید.

مجلس یازدهم و دغدغه‌های مسکن

پیش از مجلس یازدهم هیچ قانون کوتاه‌مدت یا بلندمدتی در خصوص مشکلات مسکن وجود نداشت و در همین راستا سه قانون در مجلس یازدهم برای مشکلات حوزه مسکن تصویب شدند. قانون جهش تولید مسکن، قانون مالیات بر خانه‌های خالی برای جلوگیری از احتکار مسکن و طرح ساماندهی اجاره‌بها برای اجاره مسکن، قوانینی بودند که برای رسیدگی به معضلات در حوزه مسکن تصویب شدند.

در ادامه این موارد قالیباف به مشکل دیگری در حوزه مسکن می‌پردازد و می گوید: «مشکل دیگر مسکن حاشیه‌نشینی بود. می‌شد کسی ۳۰ سال در خانه‌ای بدون سند در حاشیه شهر زندگی کند. این بندگان خدا هم بلاتکلیف مانده بودند، هم مجوزی برای نوسازی نداشتند. به داد بافت فرسوده رسیدیم. حالا زمینه قانونی حل مشکل فراهم شده و به اجرای برنامه‌ریزی‌شده دولت نیاز دارد.»

حقوق سربازان و توجه به اقشار ضعیف جامعه از مواردی هستند که همواره از مجلسی‌ها شنیده می‌شدند که در اظهارات اخیر قالیباف هم بدان اشاره شده است. او در این‌باره گفت: «حقوق سربازان را ۱۲ برابر کردیم، ۶ میلیون نفر را به ‌رایگان بیمه کردیم، کالابرگ الکترونیک را تصویب کردیم، رتبه‌بندی معلمان را به سرانجام رساندیم، حقوق بازنشستگان را متناسب‌سازی و کشاورزان را وارد فرآیند قیمت‌گذاری گندم کردیم.»

تمرکززدایی

تمرکززدایی رویه‌ای بود که در تخصیص بودجه استان‌ها و به‌زعم قالیباف برخلاف روند سال‌های گذشته در مجلس یازدهم صورت گرفت و بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان برای اشتغال استان‌ها، خارج از رویه‌های تخصیص بودجه، به خود استان‌ها سپرده شد که تأثیرات مهمی بر اشتغال‌زایی در سطح محلی داشت.

احداث ۳۰۰ کیلومتر ریل مترو در ۸ خط از دیگر نمونه‌هایی بود که در مجلس یازدهم در حوزه حمل‌ونقل ریلی انجام شد. در بودجه سال‌های گذشته، حدود ۳۰ همت به همراه ۴ میلیارد دلار از تسهیلات خارجی به توسعه مترو اختصاص داده شده‌اند.

قانون شفافیت تصویب شده است

در هفته‌های گذشته افراد مختلفی مدعی می‌شدند که قانون شفافیت در مجلس به تصویب نرسیده و از این قانون به‌عنوان دستاویزی برای هجمه به مجلس استفاده می‌کردند. حالا اما قالیباف در پاسخ به این ادعاها چنین مطرح کرده است: «برای فسادستیزی چهار وعده دادم:

1: شفافیت، 2: مدیریت تعارض منافع، 3: حمایت از سوت‌زنی، 4: مبارزه با انحصار.
همه‌شان، دقت کنید! همه‌شان تصویب شدند. تصویب‌نشدن شفافیت یک دروغ بزرگ است. هم در مجلس تصویب شد و هم پیش از تعیین‌تکلیف آن در مجمع تشخیص مصلحت، داوطلبانه در حال اجراست.»

تقویت هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان و تقویت جایگاه اقتصادی وزارت خارجه مواردی از وعده‌های قالیباف هستند که در چهار سال گذشته به تحقق نرسیده‌اند که در رشته توئیت او هم به این موارد و عدم انجام آنها اشاره شده است.

البته که این 19 مورد همه قوانینی نیستند که در مجلس یازدهم به تصویب رسیده‌اند، بلکه صرفا وعده‌هایی از قالیباف هستند که به تحقق رسیده‌اند و قانون ساماندهی صنعت خودرو، قانون جوانی جمعیت، قانون اقدام راهبردی، قانون مدیریت داده‌ها، قانون مالکیت صنعتی، قانون امنیت زنان و قانون امنیت غذایی از مواردی دیگری هستند که در مجلس یازدهم تصویب شدند.

بیان عملکرد مجلس یازدهم بی‌تردید عامل مهمی در افزایش مشارکت و شاهدی بر کارنامه قابل قبول این مجلس است.



نشر:

ویرایش:


شاید از این مطالب خوشتان بیاید :