فهرست محتوای این صفحه :

نکته مهم پس از عمومی شدن خبر سفر به ترکیه این بود که هرچه می‌گذشت، از شدت حملات علیه قالیباف کاسته و به همان میزان، بر حملات علیه کارکرد مشکوک اشتری افزوده شد. در توییتر و در سایر بسترهای فضای مجازی، مخالفان اقدام اشتری این سوال را طرح می‌کردند که این فعال مدعی عدالت‌خواهی چطور و چگونه به جزئیات سفر بستگان قالیباف به ترکیه دسترسی پیدا کرده است…

یکی از دلایلی که تحلیلگران برای اقدام اخیر پروژه بگیران علیه قالیباف اقامه می‌کنند، ایجاد تنش میان نیروهای موثر جبهه انقلاب با هدف مانع‌تراشی سر راه‌حل مشکلات مردم است. در این صفحه از سایت دکتر قالیباف بخشی از نکات و مطالبی درباره پروژه ای با عنوان سیسمونی گیت که برای تخریب ایشان ایجاد شده است را گردآوری کردیم. از شما آگاهان و جستجوگران و کسانی پی حقیقت هستید دعوت می کنیم بخوانید:


سوال سی‌وسوم: آیا ماجرای خرید سیسمونی خانوادۀ رئیس مجلس در ترکیه صحت دارد؟

توضیح : این بخشی از کتابچه پاسخ به ۴۰ سوال است… سوال شماره ۳۳ درباره شایعه ای است که ضدانقلاب و بی بی سی درباره دکتر قالیباف مطرح کردند و با وجود اینکه دروغ بودن ان بارها اثبات شد اما همچنان بی بی سی آن را تکرار میکند. متن سوال ۳۳ کتاب پاسخ به ۴۰ سوال درباره مجلس به این شرح است :

دربارۀ ‌این ‌مسئله رئیس مجلس توضیحاتی داده و در رسانه‌ها منعکس شده است که بهترین پاسخ انتشار آن است؛ اما به طور خلاصه باید گفت که سفر به ترکیه برای خرید سیسمونی کذب است و فقط آنچه صحت دارد سفر خانوادۀ ‌ایشان به ترکیه است.

تخریب‌گران هم نتوانستند سندی بر درستی ادعایشان در فضای رسانه‌ای ارائه کنند و هم با شکایت مدعی‌العمومی‌ نتوانستند ادعای خود را در دادگاه ثابت کنند و به خاطر‌ این تهمت و دیگر ادعاهای واهی محکوم شدند. متأسفانه عده‌ای به دروغ برای اثبات ادعای خود تکرار می‌کنند که فرزند قالیباف بابت ‌این ‌مسئله عذرخواهی کرده و ادعای آن‌ها را تأیید کرده است؛ اما واقعیت ‌این است که فرزند قالیباف خرید سیسمونی را تکذیب کرده است و خلاف دیگر مسئولان کشور، بابت سفر به ترکیه عذرخواهی کرده است که از نظر بسیاری با توجه به مقایسۀ هزینه‌های سفر با کیش، سفر به ترکیه امری معمولی تلقی ‌می‌شود. فرزند قالیباف نوشته است:

«خواهرم و همسرش کاری انجام دادند که حتماً غلط است.‌ این سفر آن هم در ‌این شرایط اقتصادی مردم یقیناً اشتباه است‌. آن‌ها برای خرید سیسمونی نرفته بودند و ناراستی‌ها و بزرگ‌نمایی‌هایی در متن‌های منتشر شده وجود دارد؛ اما به هر صورت انجام ‌این سفر خطایی نابخشودنی است، چرا که باعث می‌شود همه تهمت‌هایی را که در گذشته به پدرم و خود آن‌ها زده شده است صحیح جلوه دهد … این رفتار حتماً مخالف نظر و مشی و مرام پدرم است. آنان که می‌خواهند خطای فرزند را به پای پدر بنویسند، بدانند که ‌این کار از قبل مورد مخالفت ‌ایشان قرار گرفته بود؛ ولی متأسفانه نادیده گرفته شد. بنده به سهم خودم از همه مردم عذرخواهی می‌کنم.»

اما بهترین توضیح، سخنان آقای دکتر قالیباف در جلسه غیرعلنی مجلس است:

ـ اول خوب است شما بدانید که وقتی بحث سفر مطرح شد من مخالف بودم و گفتم صلاح نیست.

– برای خرید هم داستان‌سرایی‌ها کردند که ‌این‌قدر جنس زیاد خرید کردند که باعث درگیری پای کانتر فرودگاه شده و تهمت زدند و برای تخریب هشتک‌سازی کردند تا احساسات مردم را جریحه‌دار کند، درحالی‌که همۀ ‌این‌ها (خرید سیسمونی) دروغ بود.

– خیلی‌ها به من گفتند ‌این سفر اتفاق ویژه‌ای نیست و سوءاستفاده‌ای هم از بیت‌المال صورت نگرفته است و سفری شخصی بوده است. کاملاً هم عادی و بدون تشریفات بوده و حتی از پروتکل‌ها هم استفاده نشده است. مگر شما از موقعیت خودت استفاده کردی، مگر با پاسپورت سیاسی رفتند، مثل همه شهروندان دیگر یک سفر عادی رفتند. لذا موضع‌گیری لازم نیست؛ ولی حرف من ‌این بود که در همین حد هم پذیرفتنی نیست. برای همین هم به آن‌ها گفتم که از مردم عذرخواهی کنید و در همان ساعات اولیه، یعنی سحر همان روز، قبل از ‌اینکه کسی بخواهد مطالبه‌ای مطرح کند، عذرخواهی هم انجام شد. ‌این کاری بود که کمتر کسی انجام می‌دهد.

– اما عده‌ای به دنبال پروژه‌سازی از‌ این خطا بودند تا بتوانند اهداف سیاسی را دنبال کنند؛ لذا تخریب‌ها را ادامه دادند. اطلاعات آشکار و پنهان جای تردید نمی‌گذارد که ‌این یک پروژه برای تخریب سیاسی بوده است.

– شما از ابتدا نگاه کنید از روزی که آقا مجلس را انقلابی خواندند، در داخل و خارج شروع کردند به تخریب مجلس. هدف ‌این است که انقلابی بودن مجلس را تحت‌الشعاع قرار دهند.‌ این مورد آخر هم در همان راستا است. فقط ‌این بار وارد حریم خصوصی شدند. نشان می‌دهد که دیگر هیچ حد و مرزی را قائل نخواهند بود.

-نکتۀ آخر ‌اینکه ‌این اولین بار نیست که من را تخریب می‌کنند، آخرین بار هم نخواهد بود. ‌همان‌طور که ‌این مجلس را هم از ابتدا تا امروز تخریب کردند و باز هم تخریب خواهند کرد. آنچه باید برای ما مهم باشد، ‌این است که نگذاریم ‌این حاشیه‌ها ما را از کار برای مردم باز دارد. ما به عنوان مجلس انقلابی باید با حفظ روحیۀ جهادی و انقلابی، کار مردم را در اولویت قرار دهیم و مخصوصاً برای حل مشکلات معیشتی آن‌ها شبانه روز تلاش کنیم.

منبع : 40 پرسش و پاسخ درباره مجلس یازدهم


اصل ماجرای پروژه سیسمونی گیت چه بود؟

دریافت | دریافت

از حدود یک سال و نیم پیش، موضوع سفر خانواده قالیباف به ترکیه و عذرخواهی پسر او بارها مورد بحث قرار گرفته اما مهمترین نکته، دروغی است که با عنوان خرید سیسمونی برجسته و تکرار شده است در این گزارش پشت‌ پرده و واقعیت این ماجرا به صورت مستند، بررسی شده است.



📍 عذرخواهی فرزند قالیباف | این رفتار مخالف مشی و مرام پدرم بود و متاسفانه مخالفت صریح ایشان، نادیده گرفته شد

الیاس قالیباف ضمن عذرخواهی از مردم در صفحه شخصی خود نوشت:

📌خواهرم و همسرش کاری انجام دادند که حتما غلط است؛ آنها برای خرید سیسمونی نرفته بودند اما این سفر آن هم در این شرایط اقتصادی مردم یقینا اشتباه است.

📌این رفتار حتما مخالف نظر و مشی و مرام پدرم است؛ این کار از قبل مورد مخالفت ایشان قرار گرفته بود ولی متاسفانه نادیده گرفته شد.

📌به سهم خودم از همه مردم عذرخواهی می‌کنم و آنها هم حتما باید عذرخواهی نمایند.


📍جنجال سفر به ترکیه؛ واکنش‌ها و اهداف کنشگران چه بود؟

اصل ماجرای پروژه سیسمونی گیت قالیباف چه بود؟ + بررسی همه جوانب سفر ترکیه + 5 واکنش
اصل ماجرای پروژه سیسمونی گیت قالیباف چه بود؟ + بررسی همه جوانب سفر ترکیه

🔖 روزنامۀ کیهان درباره پروژه سیسمونی گیت برای تخریب دکتر قالیباف نوشت:

📌 پسر محمدباقر قالیباف به فاصله ‌اندک‌، اصل خبر سفر را تأیید کرد و البته افزود که سفر علی‌رغم میل پدرش انجام‌شده و بااین‌حال عذرخواهی کرد.

📌 این خبر با چند نوع واکنش مواجه شد. یک دسته از واکنش‌ها مربوط به مردم عادی بود که از آن انتقاد کردند. این واکنش‌ها را می‌توان تا حد زیادی طبیعی و قابل‌فهم دانست چراکه مردم انتظار دارند درحالی‌که تحت‌فشار شدید اقتصادی و معیشتی هستند، مسئولان نیز در تحمل این فشارها با آنان همراه باشند.

📌 دسته بعدی واکنش‌ها مربوط به جریانات و بازیگران سیاسی بود. طبق معمول، رسانه‌ها و جریانات ضدانقلاب که از هیچ فرصتی برای حمله به اصل نظام و انقلاب نمی‌گذرند و در این مسیر حتی از دروغ‌پراکنی هم ابایی ندارند، بلافاصله دست‌به‌کار شده و انواع و اقسام مطالب و پیام‌ها را در این راستا تولید و منتشر کردند. مطالب و پیام‌هایی که هدفی جز غبارآلود کردن فضا و تضعیف اصل نظام نداشت.

📌 دسته بعدی واکنش‌ها مربوط به برخی جریانات سیاسی داخلی بود. این دسته از واکنش‌ها را می‌توان به دو گروه نشان‌دار و بدون نشان تقسیم کرد. جریان مدعی اصلاحات در رسانه‌های رسمی و نیمه‌رسمی خود، این سفر را بهانه‌ای برای تخریب رئیس ‌مجلس و زیر سؤال بردن مجلس یازدهم قرار داد و مانند همیشه رطب و یابس را به هم بافت تا رقیب سیاسی را در ذهن افکار عمومی تخریب کند. اما واکنش‌ها در رسانه‌های بی‌نام‌ونشان و مسئولیت گریز از نوع دیگری بود. این رسانه‌ها کوشیدند با ارائه تحلیل‌های به‌اصطلاح محرمانه و افشاگرانه، ماهی خود را از این آب گل‌آلود صید کنند.

📌 «رد پای دولت در غائله سفر خانواده قالیباف به ترکیه»، «سیسمونی گیت در مقابل ناتوانی ذهنی رئیسی»، «حمله پایداری به قالیباف برای از زیر ضرب درآوردن عبدالملکی»، «قالیباف چوب عدم همراهی با پایداری در طرح صیانت را خورد»، «اطلاعات سپاه، پشت افشاگری اخیر است»، «وزارت اطلاعات دولت رئیسی، خانواده قالیباف را رصد و ماجرا را لو داده» و…بخشی از تیترهای این دست مطالب است.

📌 واقعیت آن است که کشور از نیمه سال گذشته با همدلی و همکاری سه قوه، به‌نوعی آرامش رسیده که این آرامش سیاسی لازمه و گام اول برای حل مشکلات مردم است. مشکلاتی انباشته و بسیار بزرگ که برخی به دلایل مختلف علاقه‌ای به کاهش و حل آن‌ها ندارند. ضدانقلاب خارج نشین که به چیزی جز ویرانی ایران و براندازی انقلاب راضی نیست و برخی جریانات سیاسی داخلی مانند مدعیان اصلاحات و جریانات انحرافی نیز هرکدام باانگیزه‌های خاص سیاسی، تمایل واقعی و عملی به موفقیت ترکیب جدید ندارند.

📌 بسیاری از واکنش‌های سیاسی به این ماجرا را می‌توان در همین راستا ارزیابی و تحلیل کرد. کسانی امروز برای این سفر گریبان‌چاک کرده و فریاد وااسلاما و وامردما سرمی‌دهند که در ماجراها و پرونده‌های سرنوشت‌ساز و عجیبی همچون فساد توزیع دلار ۴۲۰۰تومانی، صندوق ذخیره فرهنگیان، داستان برادر رئیس‌جمهور سابق و… مهر سکوت بر لب زده یا عملاً به توجیه و تطهیر فساد مشغول بودند.

📌 در پایان باید تأکید کرد اگرچه سفر مذکور مذموم بوده و قابل نکوهش است اما در همین حال باید میان آنچه رخ‌داده و حجم و نوع واکنش نیز تناسبی برقرار باشد که در این ماجرا چنین نیست و حکایت از مسائلی دیگر دارد. و بالاخره آنکه هم مدیران و متولیان و اطرافیان آن‌ها باید از موضع اتهام پرهیز کنند؛ و هم باید زمان‌شناس و دشمن‌شناس بود و از نقش‌آفرینی در نقشه‌های دشمن اجتناب کرد.


اصل ماجرای پروژه سیسمونی گیت قالیباف چه بود؟ + بررسی همه جوانب سفر ترکیه + 5 واکنش

🔖 محمد رشیدی، نمایندۀ مجلس، در حساب توییتر خود نوشت:

📌 فرق است میان آن‌ها که برای حلال نسنجيدۀ خانوادۀ خود عذرخواهی می‌کنند و آن‌ها که هم‌دست و شریک حرام قطعی خانوادۀ خود هستند.


حجة‌الاسلام‌ نظافت: بین حق و باطل چهار انگشت فاصله است

دریافت | دریافت

🔖 ولی اسماعیلی، نمایندۀ مجلس، در حساب توییتر خود نوشت:

📌 در وضعیت فعلی معیشت مردم، کارهای خارج از عرف پسندیده نیست و محکوم است؛ لیکن فرق است بین کسی که فوراً از خطا فاصله می‌گیرد با کسانی که با لجاجت و کینه نمک به زخم مردم می‌پاشند.


📍 پنج ویژگی خوارج برای این روزها

🔖 محسن مهدیان، روزنامه‌نگار و مدیرمسئول همشهری:

📌 این روزها نتیجۀ شدت و عمق جنگ‌های شناختی توسعۀ خوارج زمانه است. فکر می‌کنید مهم‌ترین تفاوت جنگ‌های شناختی با جنگ‌های «اعتقادی و فرهنگی و جنگ سخت» چیست؟ در دیگر جنگ‌ها، فرد یا حذف می‌شود (ثمرۀ جنگ سخت) و یا از جبهۀ حق به جبهۀ دشمن اضافه می‌شود (ثمرۀ جنگ اعتقادی و فرهنگی)، اما در جنگ شناختی (جنگ رسانه‌ای و تحریف) فرد ظاهراً در جبهۀ حق است و شعارهای انقلابی و عدالت‌خواهانه می‌دهد، اما آگاهانه و ناآگاهانه عامل بی‌مزد و مواجب نقشه آمران خدعه و مکر می‌شود.

📌 اما ویژگی اصلی خوارج چیست؟ کسانی که ظاهراً در جبهه حق‌اند اما به تعبیر امیرالمؤمنین تیر در کمان شیاطین‌اند؟! این ۵ ویژگی برای شناخت این روزهای ما نیز کارساز است.

۱. حق‌مداری ظاهری

📌 امیرالمؤمنین در وصف این جریان می‌فرماید: «خویشتن را به زیور ایمان آورندگان می‌آرایند و به زیور مردان صالح آراسته می‌سازند و بدین‌سان ، تزویر و نیرنگ در عبادت‌های ظاهری را وسیله معصیت قرار داده‌اند» (نهج‌البلاغه، خطبۀ ۳۲).

📌 جناب مالک اشتر دربارۀ آن‌ها می‌گوید: «ای صاحبان پیشانی‌های پینه‌بسته و سیاه؛ چنین می‌پنداشتم که این نماز شما نشانۀ زهد و بی‌اعتنایی به دنیا و شوق به خداست» (تاریخ طبری، جلد ۵، صفحۀ۵۰).

📌 و پیش‌بینی پیامبر (ص) از این خصیصۀ خوارج: «دسته‌ای به روش گفتار انسان‌های نیک سخن می‌گویند و قرآن می‌خوانند امّا … از دین خارج می‌شوند، چنانکه تیر از کمان بیرون می‌رود» (کنزالعمّال، ۱۱ / ۲۰۲).

۲. ظاهرگرایی محض

📌 با شعار «إِنِ الْحُکمُ إِلَّا لِلَّه» (انعام: ۵۷) مقابل قرآن و حقیقت قرآن قرار گرفتند و با همین مبنا به عدالت بدون ولایت رسیدند. تا آنجا که با همین ظاهرگرایی امیرالمؤمنین و پیامبر اکرم را به بی‌عدالتی متهم کردند.

📌 شهید مطهری می‌گوید خوارج مقدس‌نما شب نوزدهم رمضان را برای به شهادت رساندن میزان حق، حضرت علی (ع) انتخاب کردند؛ زیرا می‌خواستند این جنایت را که ازنظر آن‌ها عبادت بود، در شب عزیز و مبارکی انجام دهند (مطهری، بی‌تا، ج۴، ص۸۲۳).

📌 ابن‌ملجم ملعون معتقد بود «على به کارى تن داد که برخلاف حکم خدا بود» (الاستیعاب ۳ / ۲۱۹).

📌 پیش‌تر نیز یکی از سردمداران خوارج به نام حرقوص بن زهیر در زمان حیات پیامبر اکرم (ص) حضرت را در تقسیم غنائم به عدالت سفارش کرد و سبب برانگیختن خشم حضرت شد (مجلسی، ۱۴۰۴ ق، ج ۲۲، ص ۳۸).

۳. بی‌بصیرتی

📌 خوارج درنهایت بی‌بصیرتی از شناخت زمان و تقابل حق و باطل بودند و به تعبیر شهید مطهری همین بی‌بصیرتی باعث می‌شد آلت دست دشمن شوند (مطهری، بی‌تا، ج۲، ص۳۷).

📌 حضرت علی (ع) دراین‌باره می‌فرمایند: «شکایت می‌کنم به خدا، از مردمی که در جهالت و نادانی زندگی می‌کنند و در گمراهی می‌میرند» (ابن ابی‌الحدید، ۱۳۷۸، ج۸، خطبه ۱۷).

📌 حضرت جای دیگر این ویژگی خوارج را بسیار لطیف و عالی بیان کرده‌اند: «همانا بدترین مردم هستید؛ تیرهایی در دست شیطانید که از وجود پلیدتان برای زدن نشانه خود استفاده می‌کند و به‌وسیله شما، مردم را در حیرت و گمراهی می‌افکند» (ابن ابی الحدید، ۱۳۷۸، ج۸، ص۱۱۲).

۴. تکفیر و اتهام به دیگران

📌 شهید مطهری نوشتند که خوارج در نهی از منکر دیگران منکر هرگونه منطقی بودند (مطهری، بی‌تا، ج۴، ص۸۲۳ و ج ۱۷، ص۳۰۴). و در بیان این ویژگی خوارج دارند که «مدعی بودند که همه بد می‌فهمند و یا هرگز نمی‌فهمند و همگان راه خطا می‌روند و اهل جهنم هستند. آنان تنگ‌نظری خود را به‌صورت یک عقیده دینی درمی‌آوردند» (مطهری، بی‌تا، ج۱۶، ص۳۲۵).

📌 امیرمؤمنان علی(ع) روحیۀ خوارج را چنین توصیف کرده است: «آنان مردانی خشن، بدون اندیشۀ عالی و احساسات لطیف، مردمی پست، برده‌صفت و اوباش هستند» (ابن ابی الحدید، ۱۳۷۸، خطبه ۲۳۸).

۵. جاهل مقصر و نه قاصر

📌 یکی از شاخص‌های کلیدی خوارج این بود که جاهل مقصر بودند و نه قاصر. به تعبیر دیگر امیرالمؤمنین بارها به آن‌ها تذکر داده و درباره مشی خطایشان نصیحت کرده بودند اما هیچ توجهی نشد و همچنان دیگران را هتک حرمت و تکفیر می‌کردند و کار به‌جایی رساندند که ولایت امیر را به اسم عدالت و حق‌گرایی زیر سؤال بردند. به سخن دیگر می‌فهمیدند و می‌دانستند چه خطایی می‌کنند و مثل عوام جاهل نبودند و اما حاضر نمی‌شدند از این راه بازگردند. (براى آگاهى بیشتر ر.ک: خطبه ۱۲۲ شرح نهج‌البلاغه ابن ابى الحدید/۷/۲۱۹).


📍 توانگر: پروژه‌های محفلی همچون سیسمونی گیت درنهایت به ضرر طراحانشان تمام می‌شوند

🔖 مجتبی توانگر، نمایندۀ مجلس، در حساب توییتر خود نوشت:

📌 تجربه نشان داده که پروژه‌های محفلی دارای اهداف سیاسی در ابتدای امر گرچه تاحدی موفق می‌شوند، ولی در بلندمدت و با فرونشستن غبارها، در نهایت به ضرر محفل طراحان تمام می‌شوند. از رئیس‌ مجلس انتظار می‌رود از پیگیری پروندۀ پروژه‌بگیران محفلی دست نکشد.


📍 خوارج‌پلاس، خرده‌فرهنگی بدون عقلانیت و معنویت

🔖 حجةالاسلام علی مهدویان در رشته‌توییتی نوشت:

📌 خوارج‌پلاس یعنی یک چیزی آن‌طرف‌تر از خارجیگری. طرف از همسر مرد عرب که آبستن بود، آن‌قدر سؤال می‌پرسید تا یک خطایی پیدا کند و حکم به کفرشان بدهد. پیدا هم کرد و حکم داد به کفر، و شکم زن آبستن را سفره کرد.

📌 خوارج اول تهمت نمی‌زدند، اما حالا عده‌ای اول تهمت می‌زنند، بعد باید ثابت کند طرف. حالا اگر یکی پیدا بشود بگوید از این افشاگری اندرونی خانۀ ما، که لطف کردید گفتید، این‌قدرش که خطا بوده، آن‌قدرش را هم دروغ گفتید.

📌 تازه سؤالات بعدیشان شروع می‌شود. خوب مادرت به پدرت چی گفت؟ توی چمدانتان چی داشتید؟ پدرت به مادرت چی جواب داد؟ چند کیلو بار آوردید؟ خواهرت که بارداره، بچه‌اش پسره یا دختر؟ چی براش خریدید؟

📌 اگر پسرک توضیح بدهد یا ندهد، مهم نیست. مهم این است که متهم است، سؤال‌ها برای جواب‌گرفتن پرسیده نمی‌شوند، برای متهم‌کردن پرسیده می‌شوند.

📌 خوارج‌پلاس یعنی چیزی آن‌طرف‌تر از خارجیگری. می‌گویند ابن‌ملجم بعد از ضربت‌زدن به علی (ع) از امام حسن (ع) خواست به او اجازه دهد برود معاویه را هم بزند، که دچار استانداردهای دوگانه نشود. اما این‌ها مأموریتشان عموم مردم نیست. بلکه حزب‌اللهی‌ها و انقلابی‌ها هستند. قالیباف اصلاً مهم نیست. بچه‌های بالا کمکشان می‌کنند یا نه، اصلاً مهم نیست. مجری‌های شبکۀ افق همراهشان هستند یا نه، اهمیتی ندارد. اصلاحاتچی و پایداری‌چی و بهاری‌چی از آن‌ها سود می‌برند یا نه، باز هم مهم نیست. چقدر از حرف‌هاشان راست است و چقدر دروغ، باز هم مهم نیست. مهم این است که این روش خریدار دارد. خوب هم خریدار دارد. یک عده لذت می‌برند: عدالت‌خواهی خوش‌مزه!

📌 اشتری و صدرالساداتی و سلطانی و.. مهم نیستند. این خرده‌فرهنگ عدالتِ بی‌عقلانیت و بی‌معنویت، مهم است. می‌گویند موضعت دربارۀ قالیباف چیست. من که اطلاع ندارم. از هیچ چیزش اطلاع ندارم. این‌قدر می‌دانم که پسر یک مسئول در منظر عموم مردم، بدون هیچ ملاحظه‌ای، به بقیۀ خانواده‌اش تذکر جدی داده. بقیه‌اش را هم نمی‌دانم. شما هم نمی‌دانید. اما این را می‌دانم که فرهنگی وجود دارد، بدتر از فرهنگ خوارج. خوارج لااقل وقتی ضربت می‌زدند، پایش می‌ایستادند. خوارج‌پلاس توی چشم مردم نگاه می‌کنند، دروغ می‌گویند، بعد هم به روی خودشان نمی‌آورند. ماجرای خوداختفایی را یادتان نرفته که؟ قصۀ سیسمونی را هم به آن اضافه کنید. فرهنگ عدالت‌خواهی کثیف خوارجی خطرناک است، که نه عقلانیتی دارد و نه اخلاقی.


🔖 محسن علیزاده، نمایندۀ مجلس، در حساب توییتر خود نوشت:

📌 پروژه‌های سیاسی و امنیتی نمی‌تواند مجلس یازدهم را از ایستادن بر سر منافع مردم و مقابله با اقداماتی که مردم در آن‌ها جایی ندارند بازدارد. «پرونده‌سازی و جاسوس‌بازی» انحراف در سیاست‌ورزی امروز کشور است که امیدواریم دستگاه‌های امنیتی جلوی آن را بگیرند.


📍 پشت‌پردۀ یک عملیات پیچیده برای تخریب دکتر قالیباف با پروژه سیسمونی گیت

🔖 محمد ایمانی، روزنامه‌نگار و فعال رسانه‌ای:

📌 به این تیترهای مسموم که مشت نمونه خروار است، دقت کنید: «رد پای دولت در غائله سفر خانواده قالیباف به ترکیه»، «سیسمونی گیت در مقابل ناتوانی ذهنی رئیسی»، «حمله پایداری به قالیباف برای از زیر ضرب درآوردن عبدالملکی»، «قالیباف چوب عدم همراهی با پایداری در طرح صیانت را خورد»، «اطلاعات سپاه، پشت افشاگری اخیر است»، «وزارت اطلاعات دولت رئیسی، خانواده قالیباف را رصد و ماجرا را لو داده» و… .

📌 انتشار این تحلیل‌ها در طیف کانال‌های ضدامنیتی، ضدانقلاب، حلقل انحرافی متظاهر به عدالت‌خواهی، و وابسته به ائتلاف اشرافی مدعی اصلاحات و اعتدال، نشان می‌دهد هدف جنجال اخیر فراتر از زدن قالیباف (به بهانه سفر دختر و داماد و همسر او به ترکیه) است.

📌 اگر از تحلیل «نقطه‌ای‌موردی» فراتر برویم و نگاه «فرایندی‌جریانی» به این عملیات اطلاعاتی‌رسانه‌ای بیندازیم، معلوم می‌شود القای «زیرآب‌زنی دولت رئیسی توسط حلقۀ قالیباف»، «زیرآب‌زنی قالیباف توسط حامیان رئیسی و جبهۀ پایداری»، «درگیری پایداری با دولت و گروه مذاکره‌کننده/دکتر باقری» و…، به شکل پرحجم، در دستور کار اتاق عملیات جریان معارض انقلاب قرار دارد.

📌 یک هدف مهم دامن‌زدن به سوءظن و ازهم‌گسیختن اتحاد نیروهای انقلابی است که همت کردند و عناصر معارض با اصل انقلاب و نظام را از دولت و مجلس بیرون راندند، و تا همین‌جا هم باوجود انبوه گرفتاری‌های برجامانده از مدیریت اشرافیت غرب‌گرا، در کاهش مشکلات انباشته موفق عمل کرده‌اند.

📌 طراحان عملیات روانی بر این باورند که با ترور شخصیت یکایک اضلاع جبهه انقلاب، هم امید واقعی مردم به بهبود شرایط را متزلزل می‌کنند، هم این اضلاع و اعضا را به جان هم می‌اندازند و مجبور می‌کنند با یکدیگر فاصله‌گذاری کنند. بدین ترتیب محتمل است روند هم‌افزایی متوقف شود و افراد به‌جای دیدن اولویت‌ها و دشمنی دشمنان، به تسویه‌حساب‌های تند در درون جبهه انقلاب بپردازند.

📌 این عملیات روانی تا حدی گسترده است که کانال‌های اجاره‌ای محافل ضدامنیتی، یک روز دربارۀ نارضایتی رهبر انقلاب از عملکرد رئیس جدید سازمان صداوسیما دروغ‌پراکنی می‌کنند، و روز دیگر، به‌دروغ مدعی می‌شوند رهبری گزارش سعید جلیلی درباره فروش ۳/۵ میلیون بشکه‌ای نفت را نکوهش کرده؛ تا ناچاری کشور به مذاکره و توافق به هر قیمت را القا کنند.

📌 تجربه اتفاقات چند دهه گذشته به‌ویژه دو دهه اخیر می‌گوید هرگاه نیروهای انقلابی توانستند باوجود سلایق متنوع، همپوشانی و هم‌افزایی کنند، هم توفیقات بزرگی برای کشور رقم خورد و هم سرویس‌های جاسوسی دشمن و پادوهای داخلی آن‌ها را به دست‌وپا انداخت تا با به خدمت گرفتن عناصر نفوذی، شهرت‌طلب، کم‌حوصله و یا فاقد بصیرت، این همدلی مبارک را هدف بگیرند.

📌 در این شرایط، نباید حاشیه و فرع یا حتی «مهم»، جای اصل و اولویت و «اهم» را پر کند. نباید در گردوغبار هیجاناتی رسانه‌ای، واقعیت دو جبهه اصلی در مواجهه «انقلاب/ ضدانقلاب» و «جمهوری اسلامی/ استکبار» مغفول بماند، یا در اثر غبارآلودگی شدید فضا، نیروهای خودی به‌اشتباه، به سمت یکدیگر شلیک کنند.

📌 هم مدیران و متولیان و اطرافیان آن‌ها باید از موضع اتهام پرهیز کنند؛ و هم باید زمان‌شناس و دشمن‌شناس بود و از نقش‌آفرینی در نقشه‌های دشمن اجتناب کرد.


📽 حجةالاسلام دولابی، عضو شورای خبرگان: رسانه‌های مزدور شبانه‌روز با دروغ‌گویی و جنجال‌آفرینی به‌دنبال تخریب ارزش‌های اسلامی و انسانی هستند

دریافت | دریافت

🔖 احد آزادی‌خواه، نمایندۀ مجلس، در حساب توییتر خود نوشت:

📌 شاید اهداف پرونده‌سازی علیه خانوادۀ رئیس مجلس برای عموم مردم آشکار نباشد، ولی برای آن‌ها که از مناسبات آگاهی بیشتری دارند، ابعاد این تسویه حساب روشن است.
قالیباف اگر به این ماجرا رسیدگی نکند، تلکه‌کردن و پرونده‌سازی در سپهر سیاسی کشور نهادینه خواهد شد.


🚨 قالیباف به‌دلیل انتشار مطلب کذب از جعفرزاده ایمن‌آبادی شکایت می‌کند | خرید خانه توسط خانوادۀ قالیباف در ترکیه کذب محض است

🔻 محمدباقر قالیباف از یک نمایندهٔ سابق مجلس، به‌دلیل انتشار مطلب کذب و تشویش اذهان عمومی، شکایت خواهد کرد.

🔻 جعفرزاده ایمن‌آبادی، نمایندهٔ پیشین مجلس که از حامیان دولت روحانی بود، در گفت‌و‌گویی ادعای کذبِ فردی خارج‌نشین دربارهٔ خرید ملک در ترکیه توسط خانوادهٔ آقای قالیباف را در قالب یک مصاحبه تکرار کرده است.

🔻پیش از این، ادعای فردی به نام اسماعيلی، که سابقهٔ توهین به مقام شامخ حضرت علی بن موسی الرضا (ع) را دارد و از کشور خارج شده، تکذیب شده بود. بااین‌حال، جعفرزاده نمایندهٔ پیشین مجلس این ادعا را تکرار کرد که نشر اکاذیب محسوب می‌شود.

🔻 شکایت قالیباف از جعفرزاده به‌زودی انجام خواهد شد تا، با روشن‌شدن حقیقت، اجازهٔ جهت‌دهی به افکار عمومی با دروغ و اخبار داده نشود.
منبع:فردا


☕️ شبی با قالیباف: روایتی از حجةالاسلام علی مهدیان دربارهٔ دیدار شب گذشتهٔ رئیس مجلس با جمعی از منتقدان خود

  • این مطلب در تاریخ دوشنبه، ۲۶ دی ۱۴۰۱ در تلگرام دکتر قالیباف https://t.me/ghalibaf منتشر شده است

🔖 حجةالاسلام علی مهدیان در کانال تلگرامی خود دربارهٔ این دیدار نوشت:

📌 شاید اگر هر کس دیگری به‌جز آقای قاسمیان پیگیری می‌کرد، این جلسه را نمی‌رفتم. انگیزه‌ای برای حضور نداشتم. اما حاج آقای قاسمیان استاد من بود و دعوتش را نمی‌شد رد کرد.

📌 یک جمع کوچک حدوداً بیست‌نفره همه هم مخالفین و منتقدین قالیباف. از عدالت‌خواه و تحکیمی و بسیج دانشجویی تا ما طلبه‌های حوزوی. او مخالفین خود را جمع کرده بود که بیشتر بشنود. پشت‌سرش عکس امام و آقا و روبه‌رویش –طوری که بیش از همه خودش ببیند– عکس حاج قاسم، که نشسته و انگار او را زیر نظر گرفته.

📌 جلسه به نقدهای خاله‌زنکی سیسمونی و هولدینگ یاس و چرندیاتی از این قبیل نگذشت. صریح و جدی و نقادانه و به‌صورت بگومگو و یکی‌به‌دو کردن جلسه انجام می‌شد.  من بنا ندارم خبری را از محتوای آن گفت‌وگوهای در جلسه منتقل کنم‌.

📌 اما البته حقیقتاً احترام قالیباف به رئیس‌جمهور و بنای جدی قلبی برای کمک به دولت جناب رئیسی را می‌شد در سخنان او احساس کرد. کاش می‌شد این نکته را از لابه‌لای دعواهای خاله‌زنکی حیدری نعمتی عده‌ای به مردم مخابره کرد. این در حالی بود که قالیباف مدعی و مصر بود که به مسئله‌های کشور می‌اندیشد و طرح دارد و تلاش می‌کند به دولت کمک کند.

📌 نوبت به من که رسید یک نکته را انتخاب کردم و در نقد او گفتم. به او گفتم هم شما و هم بسیاری از مسئولین، حیات مردم در عالم حقیقی معنا و مجازی را نمی‌شناسید. لذا تصور درستی از هویت خودتان و معنای سخن و عملتان در این صحنه هم ندارید. تصویرتان از مجازی همان رسانه است و حاشیه کار و زندگی، چیزی کمی پیشرفته‌تر از روزنامه. لذا وقتی می‌گوییم تصور خیلی از ما از قالیباف مثلاً یک شخصیت حزب‌اللهی صورتی و وسط‌باز است با حرف‌های گرد و بی‌صراحت، شما در جواب می‌گویید من فلان‌جا چنین گفتم یا چنان کردم. یعنی متوجه نشدید که عالم مجازی بستر تعامل و زندگی است. باید ببینید چه سخنی و فعلی از شما بسامد پیدا می‌کند یا دیده نمی‌شود و بدانید چه کنید که تصویر درستی را ایجاد نمایید. هویت رسانه‌ای داشتن جزو ملزومات قطعی مدیر امروز است.

📌 تصویر ما از قالیباف در این چند ماه مثلاً یک سردار امید و تبیین نبود، ولو خودتان قائل باشید چنان گفتید یا چنین کردید. شاید برای همین مشکل عام‌البلوی بین مسئولین است که قصهٔ حکمرانی مجازی در کشور جدی پیگیری نمی‌شود و مورد اهتمام نیست. چرا که بستر تصویرسازی و روایتگری و معنابخشی در دست دشمن است و ما خطر آن را احساس نمی‌کنیم. به این فکر کنید که چرا صدایتان را ما نمی‌شنویم و تصویرمان از شما آن‌گونه که می‌خواهید نیست. به این مسئله توجه کنیم معلوم می‌شود چرا بسیاری از مسئولین خود را موردخطاب رهبری در تبیین و حضور بین مردم برای گفت‌وگو و پاسخ به مسائلشان نمی‌بینند. و به‌گونه‌ای حادثه‌سازی نمی‌کنند که درست دیده و شنیده شوند.

📌 متوجه بودم که او به این موضوع فکر کرده و حرف‌هایی هم دارد، اما جالب بود که وقتی حرف‌هایم تمام شد، گفت بله قبول دارم. این ضعف من است. ولو می‌فهمم نقشه‌هایی هم که عده‌ای سیاست‌باز می‌کشند نیز در این قصه مؤثر است. اما به‌روشنی معتقدم در این جهت ضعیفم. باید چاره‌ای کنم.

📌 جلسه ادامه یافت، اما انگار دلش راضی نشده باشد باز چند خط نوشت و دست به دست به من رساند. در آن چند خط روی کاغذ  نیز از همین درد نالیده بود. او احساس می‌کرد به دلیل همین مانع نمی‌تواند آن‌طور که می‌خواهد طرح‌ها و‌ فکرهایش را در این سال‌ها پیش ببرد. او متواضعانه این نقد را پذیرفت و من معتقدم این نقد به اکثر مسئولین کشور وارد است. حضور در ساحت حیات حقیقی مجازی یک ملاحظه نیست، بلکه حضور در یک ساحت جدی حکمرانی است. اینجا محل اصلی نفوذ و حکمرانی دشمن است. اینجا نقطه ضعف جدی سرداران و فرماندهان و مدیران ما است.

📌 آخر سر هم هنگام خداحافظی، وقتی به هم رسیدیم ایستاد و گفت من شما را اولین بار است که از نزدیک می‌بینم. چند متن در نقد من نوشته بودید، دیدم و خواندم. خواستم به خاطر نقدها از شما تشکر کنم.


اصل ماجرای پروژه سیسمونی گیت قالیباف چه بود؟ + بررسی همه جوانب سفر ترکیه + 5 واکنش

📍 چند نکته دربارۀ ویدئوی «اکوایران»؛ ادامۀ بازی سیاسی با یک سفر فرزند قالیباف به ترکیه

🔖 فردانیوز، در واکنش به ویدئوی اکوایران، نوشت:

📌 به‌تازگی تلویزیون اینترنتی «اکو ایران»، نزدیک به طیف لیبرال اصلاحات، با ساخت فیلمی کوتاه دربارۀ آنچه پیرامون رئیس مجلس در سال ۱۴۰۱ اتفاق افتاده با ادبیاتی شبیه به وحید اشتری از سفر فرزند قالیباف به ترکیه به‌قصد سیسمونی سخن گفته و پروژۀ سیاسی اشتری را ادامه داده است.

📌 این فیلم کوتاه با تکرار سخن کذب قبلی، بدون اینکه سندی منتشر کند، در اقدامی غیرحرفه‌ای برای تأیید گزارۀ نادرست خود به پست اینستاگرامی الیاس قالیباف استناد می‌کند، اما صرفاً به بخشی از آن اشاره می‌کند، به‌نحوی که این‌طور برداشت شود که وی از خرید سیسمونی عذرخواهی کرده است؛ درصورتی‌که فرزند قالیباف برای اصل سفر خانواده‌اش به ترکیه عذرخواهی کرده بود و در ادامۀ نوشتۀ خود گفته بود که خرید سیسمونی به‌هیچ‌وجه صحت ندارد. اما در این فیلم اشاره‌ای به رد ادعای خرید سیسمونی نمی‌شود.

📌 آن‌طور که در برخی رسانه‌ها منعکس شد، خود محمدباقر قالیباف نیز در جلسۀ غیرعلنی خرید سیسمونی را رد کرده و گفته بود: «عده‌ای به دنبال پروژه‌سازی بودند تا بتوانند اهداف سیاسی را دنبال کنند. اطلاعات آشکار و پنهان جای تردید نمی‌گذارد که این‌ یک پروژه برای تخریب سیاسی بوده است».

📌 در همان روزهای نخست که پروژۀ سیسمونی مطرح‌ شده بود و وحید اشتری ادعا کرده بود که خانوادۀ قالیباف اضافه‌بار زیادی در فرودگاه داشته‌اند، خبرگزاری «فارس» موضوع را از مسئولان فرودگاه و هواپیمایی «معراج» پیگیری کرد و مدیر روابط عمومی «معراج» در پاسخ به این سؤال که اضافه‌بار این مسافران چه‌ قدر بوده است، گفت که «بررسی صورت‌‌گرفته نشان داد که این مسافران اضافه‌باری نداشته‌اند». او در پاسخ به این سؤال که اگر اضافه‌باری نبوده، پس شایعۀ درگیری بین این مسافران و متصدی پذیرش مسافربر سر چه بوده است، گفت: «هیچ درگیری‌ای بین این مسافران و مسئول پذیرش وجود نداشته است».

📌 وحید اشتری، که در ویدئوی اخیر «اکو ایران» از او با عنوان «فعال رسانه‌ای» یاد می‌شود، از سوی دستگاه قضایی با عناوین مجرمانۀ «ارتکاب بزه نشر اکاذیب»، «انتشار اعمال خلاف واقع به‌قصد اضرار به غیر» و «تشویش اذهان عمومی در بستر فضای مجازی» محکوم شد.

🔴 اینک پرسش آن است چرا هنوز برخی رسانه‌ها در ادامۀ پروژۀ سیاسی، اصرار بر بازنشر یک خبر کذب دارند؟

🖇 لینک گزارش https://www.fardanews.com/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%D8%AA-73/1211663-


📍 اکوایران، با اصلاح گزارش خود: «فرزند قالیباف به‌صراحت خرید سیسمونی در سفر را تکذیب کرده بود»

🔖 تلویزیون اینترنتی اکوایران، با اصلاح ادعای ویدئوی پیشینش، در کانال تلگرامی خود نوشت:

📌 اکو ایران به‌مناسبت آغاز سال جدید به بررسی چهره‌های مهم سال گذشته ازجمله محمدباقر قالیباف پرداخت.

📌 در این گزارش، بدون قصد و نیت سیاسی، بخش‌‌هایی از ادعاهای وحید اشتری دربارۀ سفر یکی از فرزندان رئیس مجلس بیان‌ شده بود و بدون غرض خاصی، آن بخش از پاسخ الیاس قالیباف که تکذیب ادعای سیسمونی بود مطرح نشد.

📌 پس‌ از آن ماجرا، فرزند ارشد رئیس مجلس در پستی اینستاگرامی به‌صراحت سفر برای خرید سیسمونی را تکذیب کرد.

📌 همچنین در اظهاراتی که به نقل از قالیباف در این فیلم منتشرشده بود، تکذیب سفر به‌منظور خرید سیسمونی، از قول او بیان‌نشده بود که اکنون لازم می‌دانیم به این دو مورد به‌عنوان توضیح تکمیلی اشاره نماییم.


نکته پایانی … آیا تمسخر درست است ؟

چهار سال قبل در همین ایام انتخابات بود که در شبکه اینستاگرام فیلمی ارسال کردم از لکنت زبان یکی از نامزدها، از جبهه مخالف انقلاب اسلامی بود. در جمله زیر ویدیو تمسخرش کردم. عزیزی از مسئولین سایت رهیافته ها، نهی از منکر کرد که: گناه تمسخر مومنین انجام میدهی؟
همان شد که دیگر تمسخر نکردم

این مقدمه ای برای تذکر به من و شما که ادعای متشرع و ملتزم بودن داریم. برایمان جایز نیست که ویدیو تقطیع کنیم، تمسخر کنیم، بر مومنی که نماز میخواند لعنت بفرستیم، حریم و شأن مسئولین را بشکنیم … برای همه این کارها صهیون که هست بس است…

من و شمایی که ادعای انسانیت و عقل و شعور داریم نباید در زمینی که دشمنان ایران و اسلام برایمان ایجاد کرده اند بازی کنیم. اینکه همه رسانه های شیطانی از بی بی سی تا صدای آمریکا کنار هم برای تخریب دکتر محمدباقر قالیباف از خرید سیسمونی می گویند برایتان عجیب نیست؟‌ ادعایی که بارها دلایلی بر رد آن در فضای افکار عمومی بیان شد. این که مطرح کننده این دروغ در نهایت در دادگاه محکوم شد و پذیرفت ماجرای خرید سیسمونی توسط خانواده قالیباف از ابتدا دروغ بوده برایمان کافی نیست ؟


پروژه بگیران مشغول کارند ؛ بی بی سی چی ها سردسته دروغ سیسمونی گیت

یکی از مهم‌ترین واکنش‌ها به انتشار خبر سفر بستگان رییس مجلس به ترکیه، مطلب اینستاگرامی الیاس قالیباف، فرزند ارشد رییس مجلس بود. الیاس قالیباف ضمن تکذیب هدف این سفر که در رسانه‌ها خرید سیسمونی عنوان شده بود، تصریح کرد:

«ناراستی‌ها و بزرگ‌نمایی‌هایی در متن‌های منتشرشده وجود دارد اما به هر صورت انجام این سفر خطایی نابخشودنی است، چراکه باعث می‌شود همه تهمت‌هایی را که در گذشته به پدرم و خود آن‌ها زده شده است صحیح جلوه دهد.
آنچه این خطا را نابخشودنی‌تر می‌کند آن است که به امید و اعتماد مردم ضربه می‌زند و زبان ضدانقلاب و بدخواهان را دراز می‌کند».

فرزند رییس مجلس سفر به ترکیه را خلاف مشی پدرش دانست و گفت: «آنان که می‌خواهند خطای فرزند را به پای پدر بنویسند، بدانند که این کار از قبل مورد مخالفت ایشان قرار گرفته بود ولی متاسفانه نادیده گرفته شد». قالیباف همچنین نوشت: «بنده به سهم خودم از همه مردم عذرخواهی می‌کنم و آن‌ها هم حتما باید عذرخواهی نمایند. ان‌شاء‌الله خدا در این شب‌های قدر همه قصور‌ها و خطا‌های ما را ببخشد.»

با وجود اظهارات الیاس قالیباف، گرچه رادیکال‌های چپ و راست به حملات خود ادامه دادند اما مخالفت قالیباف با این سفر و عذرخواهی فرزند ارشد فضا را تا حدودی تغییر داد. هجمه اضلاع مختلف این پروژه با تعابیری مثل «سیسمونی گیت» آب و تاب داده شد و در فضای مجازی به دروغ خبر استعفای قالیباف را پخش کردند تا نیت درونی‌شان مشخص شود.

سه‌ضلعی رادیکال‌های چپ و راست و مدعیان عدالت‌خواهی با دست گذاشتن روی حساسیت جامعه و کاربران مجازی نسبت‌به موضوعات عمومی(با توجه به شرایط بد معیشتی)، سنگینی حملات علیه رییس مجلس را چندبرابر کردند اما فارغ از غوغای مجازی در برخی تحلیل‌های عمقی‌تر، تردیدهایی نسبت‌به ذات پروژه ای این اقدام به وجود آمد.

اشتری؛ رانت خبری یا پروژه؟

پس از آنکه فرزند ارشد محمدباقر قالیباف، اقدام خواهر و همسر خواهر خود را گناه نابخشودنی خواند و از آن‌ها خواست که از مردم عذرخواهی کنند. اکنون وحید اشتری، مدعی عدالت‌خواهی باید به این سوال پاسخ دهد که چه رانت اطلاعاتی دارد که می‌تواند به عکس مسافران پرواز و اسامی آن‌ها در پرواز دست یابد.

اشتری در توییت خود نوشته بود که «از بعدازظهر تا حالا برای مطمئن شدن با بچه‌های فرودگاه امام و هواپیمایی معراج ارتباط گرفتم و اطلاعات پرواز را درآوردم. اسم این سه نفر در لیست پرواز شماره 4804 ساعت 13:45 امروز معراج از فرودگاه استانبول به فرودگاه امام است». گویا اشتری می‌دانسته که این رانت اطلاعاتی او حتما به یک سوال جدی تبدیل شده که مجبور به چنین توضیحی گشته چراکه اطلاعات یک پرواز را نباید در اختیار اشخاص غیرمسوول قرار دهند.

اگر اشتری به ادعای خود یک عدالت‌خواه ضد رانت است باید به این سوال پاسخ دهد که آیا از رانتی در گرفتن خبر برخوردار است یا اینکه به قصد پیش بردن برخی پروژه‌ها، اخبار را در اختیار او قرار می‌دهند. او البته در برخی گروه‌های تلگرامی سعی کرد با اشاره به اینکه دوستانی در برخی از اماکن و نهادها دارد، صورت‌مساله را پاک کند اما او تا زمانی که به این سوال صادقانه پاسخ ندهد، نمی‌تواند خود را یک فعال عدالت‌خواه ضدرانت بداند.

گذاشتن «بپا» برای قالیباف؟

در همین باره، سیدمحمود رضوی، مشاور فرهنگی رییس مجلس در رشته‌توییتی با ایجاد شبهه درباره کارکرد امثال اشتری به‌خصوص درمورد غائله سفر به ترکیه، با تاکید بر اینکه «آیا شناسایی داماد، دختر و همسر محجبه رییس مجلس با ماسک در فرودگاه ترکیه و در صف مردم، کاری عادی بوده و همه آن‌ها را می‌شناسند»، نوشت:

«هیچ‌کس از بارداری دختر آقای قالیباف مطلع نبوده و جز کنترل اطلاعاتی، هیچ روشی برای کشف آن به شیوه‌های دیگر هم وجود نداشته است. یک فعال توییتری چطور متوجه این موضوع و ساخت یک پروژه با همان هشتگ خاص شده است؟»

رضوی با ایجاد شبهه درباره نحوه قرارگرفتن اطلاعات پرواز هواپیمایی معراج در اختیار اشتری تصریح کرد: «روابط‌عمومی شرکت معراج در مصاحبه‌ای صراحتا اعلام کرده این مسافران بار اضافه نداشته‌اند و در فرودگاه ترکیه هم هیچ اتفاق و درگیری ادعایی وجود نداشته، این سناریوی تخیلی را چه کسی ساخته و به این اکانت داده است؟

پرواز شماره4804 معراج از استانبول به تهران ساعت19:15 به زمین نشسته که به‌طور طبیعی خروج مسافران از فرودگاه دو ساعت طول می‌کشد؛ کدام مسافری می‌توانسته این اطلاعات را طوری به این‌ها برساند که این آقا بعد از تحقیق از معراج و بررسی و یقین، در ساعت‌۲۲:۵۴ توییت خود را منتشر کند؟»

مشاور فرهنگی رییس مجلس با پروژه‌ای خواندن اقدام اشتری و باند مجازی حامی او تصریح کرد: «همین چند سوال و سوالات مطرح‌نشده دیگر و مدارک قبلی موجود که تا امروز اجازه طرح آن را ندارم، نشان می‌‌دهد که این پروژه هم مانند چند پروژه قبلی یک پروژه امنیتی بوده و قاعدتا مثل همیشه پروژه‌بگیران عمله مقاصد محافل امنیتی سیاسی شده‌اند که منافع‌شان به خطر افتاده است.

درحالی‌که انبوهی از وظایف دستگاه‌های امنیتی روی زمین مانده و صدای دلسوزان و مردم درآمده، معنای بپا گذاشتن برای خانواده قالیباف در سفر شخصی چیست؟» رضوی با انتقاد از عملکرد مشکوک برخی محافل امنیتی برای تسویه‌حساب‌های سیاسی نوشت: «آیا قرار است دستگاه‌های امنیتی – قضایی کشور…… باز هم همچون بارهای قبل بنشینند و نظاره کنند که محافل امنیتی-سیاسی برای حذف رقبای سیاسی خود، کشور و اذهان عمومی را به هم بریزند؟ گیریم به قالیباف لطمه وارد شد، هدف بعدی این‌ها چه کسی و کجاست؟»

حمله کاربران به «عامل نمادین پروژه»

نکته مهم پس از عمومی شدن خبر سفر به ترکیه این بود که هرچه می‌گذشت، از شدت حملات علیه قالیباف کاسته و به همان میزان، بر حملات علیه کارکرد مشکوک اشتری افزوده شد. در توییتر و در سایر بسترهای فضای مجازی، مخالفان اقدام اشتری این سوال را طرح می‌کردند که این فعال مدعی عدالت‌خواهی چطور و چگونه به جزئیات سفر بستگان قالیباف به ترکیه دسترسی پیدا کرده است.

دراین‌باره، یکی از کاربران نوشت: «با اصل نقد کاری ندارم ولی یعنی اینقدر دسترسی به این اطلاعات راحته که می‌شه با بچه‌های فرودگاه و هواپیمایی معراج ارتباط گرفت و اطلاعات پرواز و اسم مسافرهاش رو درآورد؟ اونم با تفکیک اینکه با کی همسفر بوده؟» کاربر دیگری با انتشار تصویری از اشتری نوشت: «به‌قول الیاس قالیباف اشتباه نابخشودنی شده ولی یادتون نره اونی که به اطلاعات محرمانه دسترسی داره و عدالت رو گزینشی و پروژه‌ای کرده، کیه.»

از طرف دیگر، کاربران دیگری تصریح داشتند که پروژه بزرگ‌نمایی سفر به ترکیه، نباید موجب تنزل جایگاه و خدمات قالیباف نزد افکار عمومی شود. در‌این‌باره علی احمدنیا، یکی از نیروهای نزدیک به جریان اصلاح‌طلبی، با اشاره به مخالفت قالیباف با طرح صیانت به عنوان یکی از دلایل اصلی هجمه‌ها علیه او ازسوی طیف موسوم به پایداری و عدالت‌خواه، نوشت:

«… من نباید فراموش کنم یکی از مخالفان جدی طرح صیانت همین قالیباف است. کسی جای قالیباف نشینه که راه رو برای بستن فضای مجازی همواره کنه». کاربر دیگری نوشت: «فرق قالیباف با مرحوم هاشمی 1- او از اشتباه فرزندانش حمایت نکرد و ساکت نشد و اتفاقا مخالفت علنی کرد. 2- شجاعت معذرت‌خواهی برای فرزندش را هم از مردم داشت. فرق است میان یک سرباز انقلاب با بقیه.»

تنش در جبهه انقلاب و سستی در حل مشکلات مردم

یکی از دلایلی که تحلیلگران برای اقدام اخیر پروژه بگیران علیه قالیباف اقامه می‌کنند، ایجاد تنش میان نیروهای موثر جبهه انقلاب با هدف مانع‌تراشی سر راه‌حل مشکلات مردم است. دراین‌باره، محمد ایمانی، فعال رسانه‌ای نوشت:

«طراحان عملیات روانی بر این باورند که با ترور شخصیت یکایک اضلاع جبهه انقلاب، هم امید واقعی مردم به بهبود شرایط را متزلزل می‎کنند، هم این اضلاع و اعضا را به جان هم می‌اندازند و مجبور می‎کنند با یکدیگر فاصله‎گذاری کنند.

بدین ترتیب محتمل است روند هم‌افزایی متوقف شود و افراد به جای دیدن اولویت‌ها و دشمنی دشمنان، به تسویه‌حساب‎های تند در درون جبهه انقلاب بپردازند».

ایمانی اضافه کرد: «تجربه اتفاقات چند دهه گذشته به‌ویژه دو دهه اخیر می‎گوید، هرگاه نیروهای انقلابی توانستند با وجود سلایق متنوع، همپوشانی و هم‌افزایی کنند، هم توفیقات بزرگی برای کشور رقم خورد و هم سرویس‎های جاسوسی دشمن و پادوهای داخلی آن‌ها را به دست و پا انداخت تا با به خدمت گرفتن عناصر نفوذی، شهرت‌طلب، کم‌حوصله یا فاقد بصیرت، این همدلی مبارک را هدف بگیرند».

ایمانی با اشاره به طرح صیانت و لزوم پرهیز نیروهای انقلابی از ستیز درباره این طرح با هدف به بن‌بست کشیدن پیاده‌نظام‌های دشمن، تاکید کرد: «می‌توان با طرح صیانت موافق یا مخالف بود و منصفانه و دوراندیشانه دیدگاه خود را ارائه کرد. می‌توان و باید، ضمن حمایت کلان، به نقد کارکرد اجزای دولت یا مجلس پرداخت.

می‌توان و باید -به شرط رعایت انصاف و تناسب- مدیران ارشد یا بستگان و اطرافیان آن‌ها را زیر ذره‎بین قرار داد و رفتارهای خلاف معیارها را تخطئه کرد اما هرگز نباید از یاد برد که عملیات روانی پیچیده، رکن عملیات پیاده نظام دشمن در جنگ ترکیبی است».

این فعال رسانه‌ای در‌عین‌حال افزود: «هم مدیران و متولیان و اطرافیان آن‌ها باید از موضع اتهام پرهیز کنند و هم باید زمان‌شناس و دشمن‌شناس بود و از نقش‌آفرینی در نقشه‌های دشمن اجتناب کرد».

سعدالله زارعی، تحلیلگر مسائل سیاسی نیز در یادداشتی با تاکید بر اینکه «تخریب قالیباف در واقع تخریب راه اصلاح پلشتی‌های به‌جا‌مانده از دولت‌های واداده است»، نوشت: «تخریب قالیباف، زدن یکی از بازوان رهبری برای حرکت دادن امور انقلاب به‌سمت قله‌ها در سال‌های پیش رو است. برای دستمالی قیصریه‌ای را به آتش نکشیم و حماله الحطب منافقان و معاندان نباشیم».

علی مهدیان، فعال فضای مجازی نیز در رشته‌توییتی با اشاره به داستان‌سرایی و دروغ‌پراکنی مخالفان قالیباف درباره ابعاد سفر بستگان او به ترکیه نوشت: «می‌گه موضعت چیه درباره قالیباف. من که اطلاع ندارم. از هیچی‌اش اطلاع ندارم. اینقدر می‌دونم که پسر یک مسوول در منظر عموم مردم بدون هیچ ملاحظه‌ای به بقیه خانواده اش تذکر جدی داده. بقیه‌اش رو هم نمی‌دونم. شما هم نمی‌دونید. دیگران هم. اما این رو می‌دونم که فرهنگی وجود داره بدتر از خوارج، خوارج لااقل وقتی ضربت می‌زدن، پای غلطی که می‌کردند می‌ایستادند، خوارج پلاس توی چشم مردم نگاه می‌کنند، دروغ می‌گویند بعد هم به روی خودشان نمی‌آورند. ماجرای خوداختفایی را یادتان نرفته که قصه سیسمونی رو هم بهش اضافه کنید، بقیه‌اش هم.»

رشد جریان ضد امنیت ملی، با اسم رمز عدالت‌خواهی

آنچه در باطن ماجرای سفر ترکیه وجود دارد، پیشروی جریانی خطرناک است که به نام عدالت، در این وضعیت نامناسب معیشتی و اقتصادی به جای امیدوار کردن مردم به آینده به امید مردم پس از هشت سال دولت روحانی حمله می‌کند. جریانی که فرصت اتحاد مجلس و دولت و قوه قضاییه برای رفع مشکلات مردم را تبدیل به یک تهدید جدی برای جریان انقلاب می‌کند و منافع محافل قدرت را به منافع مردم ترجیح می‌دهد.

جریانی که این توانایی را دارد که یک سفر را به مساله اصلی جامعه تبدیل کند، ابعاد بین‌المللی به آن بدهد و بعد توییت‌زنندگان در جواب به این سوال ساده که این اطلاعات را از کجا آورده‌اید؟ لکنت بگیرند.

گسترش یافتن جریان «بپا» گذار می‌تواند پیام نامناسبی را به مردم و جامعه منتقل کند و این هراس را در دل آن‌ها بیندازد که آن سوی عدالت‌خواهی کاذب، دخالت در شؤون و تفتیش زندگی مردم است.

کمااینکه برخی کاربران توییتر این اقدام را پاسخ ایستادگی رییس مجلس در موضوع صیانت دانستند. در مجموع انتظار می‌رود که این موضوع ازسوی نهادهای مسوول تا رسیدن به نتیجه نهایی دنبال و مشخص شود که این اطلاعات چگونه به اشتری رسیده است. شاید این اقدام بتواند از گسترش و پیشروی این جریان جلوگیری کند

نکته مهم پس از عمومی شدن خبر سفر به ترکیه این بود که هرچه می‌گذشت، از شدت حملات علیه قالیباف کاسته و به همان میزان، بر حملات علیه کارکرد مشکوک اشتری افزوده شد. در توییتر و در سایر بسترهای فضای مجازی، مخالفان اقدام اشتری این سوال را طرح می‌کردند که این فعال مدعی عدالت‌خواهی چطور و چگونه به جزئیات سفر بستگان قالیباف به ترکیه دسترسی پیدا کرده است

یکی از دلایلی که تحلیلگران برای اقدام اخیر پروژه بگیران علیه قالیباف اقامه می‌کنند، ایجاد تنش میان نیروهای موثر جبهه انقلاب با هدف مانع‌تراشی سر راه‌حل مشکلات مردم است

منبع : گزارش روزنامه صبح نو


در ادامه بخوانید : بررسی وعده های دکتر قالیباف و انجام آن در مجلس {این گزارش کامل اقدامات به انجام رسیده است، وعده نیست.}سرنوشت 21 وعده محمدباقر قالیباف


نشر:

ویرایش:


شاید از این مطالب خوشتان بیاید :